Inköpsföreningen på nätet. Tors. 14 maj kl 18

Det finns ett behov av att bli säkrare och mer bekväm med att använda de digitala verktyg som vi har i föreningen. Som för caféansvariga att göra inlägg på hemsidan och epostutskick till medlemmar samt för alla att logga in och använda det diskussionsforum som redan finns och är igång.

Jag tänker ha en genomgång där jag förklarar och visar steg för steg vad vi kan göra nästa torsdag, den 14:e kl 18.00 på Café Olivia. Det är enkelt att hänga med och du behöver inte ha en dator med dig (det är ändå svårt med uppkoppling om du inte har en egen) och det kommer finnas en lathund att ladda ner för hur du deltar i forumet etc.

För en som tidigare haft problem med att logga in på forumet så ska det vara ordnat nu. Det är bara att gå till https://bottnafjorden.se/inkopsf/wp/forum/ eller att välja ‘Forum’ längst till höger i den översta menyn på hemsidan.

Jag kan också meddela att vi nu har en ny framsida på bottnafjorden.se! Där finns en karta med ett urval av vad för aktiviteter, föreningar och platser som finns här. Där kommer du också lätt till inköpsföreningens hemsida, bottna bulletin, forumet och annat. Kolla in: http://bottnafjorden.se/

Hör av er om det är något ni undrar!
Hälsningar Marcus Nordgren
murkas@gmail.com