Högläsningskväll 17 mars kl 19.15

Denna sista högläsningskväll gästas Café Olivia av Catharina Göransson och Gunnar Bäck. På frågan om vad de ska läsa svarar de så här:

– Vi ska läsa några partier ur Strindbergs Ett drömspel. Guden Indras dotter låter sig bli människa för att få veta vad det vill säga – en slutsats hon drar är att det är synd om människorna och pjäsen visar varför. Men den är rolig också. Vi kommer att behöva hjälp av åhörare vid några tillfällen där det är fler än två personer i scenen. Ett tillfälle att lära känna en smula mer av det kanske främsta dramat på svenska.

Kaféet är öppet från kl 17 och där serveras vin, kakor och kaffe. Om du förbeställer kan du också få soppa med bröd – denna kväll serveras Soup Ninon (grön ärtsoppa) och focaccia. Förbeställning kan du göra på gunilla@lage.nu eller 0704 605 602.

Varmt välkomna!

Bottnafjordens Inköpsförening/Gunilla