Coco á gogo – Café Olivia i söderhavet

Välkomna till några tropiska veckor på Café Olivia med start imorgon. Skapandet av denna drömplats är en process som kommer ske undan för undan,  för att avslutas med en gungande festlighet lördagen den 19.

På menyn är det enkla förlustelser med ett ben i exotiska och ett i det lokala. Och däremellan svängande höfter av sötsaker som borde kunna gillas av alla både norr och söder om kräftans vändkrets.

Jag kommer jobba själv men vill gärna se detta som en händelse som angår fler. Så jag hoppas att de som känner lust och inspiration kommer och bidrar med en Hawaiiskjorta eller bastkjol, en paraplydrink eller blomstergirlang. Eller en och annan historia från de sju haven.

Då jag som sagt är där själv så kommer utbutdet i köket vara mindre än de senaste veckornas höjdarcafé, men trevligt hoppas jag ändå.

Hälsningar Marcus
Med dekorationsbistånd av Lucie