Torsdag 17 augusti på Bottnafjordens Inköpsförening

Hej alla inköpssugna medlemmar!

Nu på torsdag 17 augusti kl. 17 – 19 går startskottet för en ny säsong på Bottnafjordens inköpsförening! Butiken öppnar igen, förhoppningsvis finns det nya varor från Biofood i hyllorna och färska lokalt producerade grönsaker och ägg i kylen. Du kan också få din nyckelbricka återaktiverad och därefter återigen handla på tiderna som passar dig bäst.

Men vi hoppas att fler kommer till butiken på torsdagarna framöver för att handla och ses. Nu på torsdag håller Marcus öppet på Café Olivia fram till klockan sju och Inköpsföreningen bjuder alla medlemmar på en kopp kaffe eller te. Styrelsen planerar också för en ny grupp som ska stå som torsdagsvärdar, hjälpa nya medlemmar att handla och komma in i gemenskapen. Kanske händer det lite fler saker på torsdagarna framöver… Kaffe och te ska finnas i butiken, någon som vill fresta med nybakat bröd? Bullar, soppa? Små eller stora projekt? Lite planer finns men vi hoppas att fler vill bidra med andra roliga spännande saker – har du tid, lust, idéer?  Hör av dig till styrelsen eller arbetsorganisationsgruppen!

Men framför allt – kom och handla nu på torsdag, aktivera din nyckel, ta en fika, dela med dig av dina tankar om hur vi ska fortsätta utveckla föreningen!

Bästa hälsningar från styrelsen genom

// Joanna

 

Mejl till styrelsen: schroederjoanna@hotmail.com