Informationssamordning, filosofi och en svart katt


Detta ser lite annorlunda ut mot vad det brukar, men det är helt i sin (nya) ordning. ‘Bottna, för övrigt…’ är namnet på de utskick som handlar om det som sker i vår bygd men som inte direkt handlar om medlemsfrågor för inköpsföreningen. Det har framkommit åsikter till styrelsen om att det kommer lite mycket utskick och att viktiga budskap kan missas i ‘floden’. Nu har det därför skapats två listor som går att premumerera på oberoende av varandra. Du kan alltså välja att säga upp prenumerationen på ‘Bottna, för övrigt…’ och bara få medlemsutskicken (tvärt om vore olyckligt då vi önskar kunna nå så många medlemmar som möjligt med medlemsutskicken). För att säga upp prenumerationen på dessa utskick så klickar du bara i länken längst ner i detta epost “Vill du inte längre prenumerera? Klicka här.. ”

Om du känner någon som skulle vilja få  ‘Bottna, för övrigt…’ så skicka dem till följande länk: https://bottnafjorden.se/inkopsf/wp/prenumerera-pa-utskick/

Det kommer också utskick från ‘Bottna bulletin’ med (o)jämna mellanrum, de går på en egen epost lista. Till sist ska bara tilläggas att bilden till vänster i sidhuvudet är gjord av Catharia Göransson.


Bottna filosoficirkel

Under hösten läste vi Sören Kierkegaard, Antingen-eller. Vi avslutar första delen i januari men den är egentligen skandalös så vi har bestämt att också läsa del 2, under våren. Del 2 står som kontrast till del 1. Man kan läsa ikapp och ansluta sig, kontakta mig – gunnar.back@telia.com.

Vi träffas varannan torsdag, första gången nu på torsdag den 18/1.
hälsar / Gunnar


Vacker svart honkatt med gröna ögon söker hem.

Hon heter Blomman. Är två och ett halvt år, inte steriliserad men äter P-piller. Hon sköter sina behov utomhus, är mycket renlig, kelen, spinner gärna och är bra musfångare.

Hon är tillfälligt inackorderad hos mig. Jag tycker mycket om henne men för en ganska ambulerande tillvaro så jag har svårt att ge henne den trygghet hon är värd.

Ring eller maila om du är intresserad!

0703-174976
lena.jarlov@gmail.com

Lena Jarlöv
Skärkäll Östra 34
45748 Hamburgsund