Nu på lördag – Café Existens & Botaniska Berusningar


Café Existens

lördagen 10 mars kl 10-12
Café Olivia, KKV

Hilal Suboh: “Integration – multigration”.

Hilal kommer ursprungligen från Palestina och deltog som tonåring i den första intifadan, sattes i israeliskt fängelse, fick hjälp av en svenska och bodde i hennes familj några år, flyttade till USA och deltog i Obamas valkampanjer, återvände till Palestina som rådgivare åt palestinska premiärministern och bor nu i Hunnebostrand med Maha som är palestinsk människorättsadvokat. Han har något att säga om att komma in i Sverige. Frukost serveras!


Botaniska Berusningar

Under isen och snön vilar en ny vår med dofter och smaker vi nun nästan glömt. Lördagen den 10 mars öppnar Botaniska berusningar åter en kväll för att minnas livets gröna ljus, och ingjuta hopp och hälsa i vintertrötta lemmar. Det blir som tidigare en kväll för smak och hälsa, kropp och själ från lokala örter, frukter, bär och svampar.

Botaniska berusningar No 4
Lördag 10 mars från kl 20

Bartömning och glädjepåfyllning

Välkomna!
Anton & Marcus