EkoVårmarknad 26 maj 2018

Vår och sommar, allt på en gång!

Under några år har vi på våren haft plantbytarträffar här i trakten. Där har det bytts, sålts och köpts uppdragna växter som kanske inte riktigt fått plats där hemma, samt sticklingar, krukväxter, frön och knölar. Nu känner vi för att bredda och göra en liten vårmarknad där vi bjuder in bredare och där även annat som hör våren till får plats. Tänk bra saker, återbruk, eko, lokalt, gott, kul, meningsfullt.

Marknaden hålls på planen utanför KKV. Cafét håller öppet med Hannah och Benjamin bakom kakor och koppar.

Detta blir dock inte så stort och arrangerat som våra skörde- och julmarknader. Vi själva vill hinna vara med så arbetet kommer istället fördelas på alla oss som deltar. Alla ställer tex. själva upp bordsskivor, hittar sin plats samt plockar ihop och städar undan efteråt. Vid hällregn så hjälps vi åt och ställer vi in borden och fortsätter inomhus..

Ingen anmälan behövs men vi tar gärna emot ett epost så vi har en aning om hur många vi blir. Skriv till: arr@bottnafjorden.se Inga avgifter tas ut för bordshyra etc. Annons kommer i Veckovis.

Dagen är Lördagen 26 maj och vi börjar kl 11 och slutar 15. Därefter tänder vi grillarna för en grillknytis tillsammans. Ta med något att grilla och gärna lite kol/ved/grill!

Marknaden sker i samarbete mellan Bottnafjordens inköpsförening och KKV-B