Gatumatsnattmarknad på torsdag! + Bottna vokalkvartett + Galleri Bjälllane + Lägenhet uthyres

Gatumatnattmarknad!

Kanske ni minns den där perfekt knapriga mumsbiten på vägen hem genom det varma mörkret någonstans väldigt långt bort från vardagen. När dofterna av blommor och frityr blandas med ljudet av främmande språk och en smattrande mc-taxi. Själva luften bildar ett balsam som fastnar som ett skimmer på huden, och i minnet…

Nu är det möjligt att just den där knapriga biten finns närmre än du kan ana. Nu på torsdag den 2:e från kl 20 vid planen framför KKV så är vi några som vill sammla och dela våra favoriter av gatumat vi stött på i världen. Det blir väldigt enkel, billigt, gott, socialt och inte bara alderles nyttigt. Just som det brukar vara. En skillad är dock att vi gärna ser att besökare tar med sig något att äta på, bestick samt glas att dricka ur. Det blir olika matbord och tanken är att det går att köpa småportioner för att plocka ihop en hel måltid. Världens gator på en tallrik.


Om trötthetens välsignelse

Helgsmål i Svenneby gamla kyrka
lö 4 aug 2018 kl 18

Med Bottna vokalkvartett

Musik av H Schütz, J S Bach, F Mendelsohn, C Lahusen,
W Peterson-Berger

Om trötthetens välsignelse 4 aug 18.pdf


Galleri Bjälllane
Tossene

JANOLOF BENGTSSON
GUNILLA B.BLOMSTRAND

måleri-teckning
objekt-textil

29 juli-11aug
kl.16-19 varje dag

tel. 070 519 22 29 / 070 605 18 82


Lägenhet i Gerlesborg

Här kommer ett erbjudande och ett tillfälle att hyra en splitterny och vacker lägenhet i Hogslätts Vänboende – en kooperativ hyresrättsförening i Gerlesborg.

Den ligger ca 300 m från Gerlesborsskolan och salta bad. Anledningen till att jag, Anette hyr ut är att jag har två terminer kvar på en utbildning på annan ort.

Lägenheten är en möblerad etta om 50 kvm, har loft och hög takhöjd, ljus och med stora höga fönsterdörrar mot norr. Bergvärme, kök, diskmaskin, toalett med dusch, egen uteplats. Tvättmaskin finns i gemensamhetsutrymmet. Tillgång till gemensamhetslokal.

Hyran är 6000 kr/mån inkl el, värme och parkering.
Lägenheten kan delas upp så att två personer kan bo, 3000 kr/person.
Hyresperiod: sep 2018 tom maj 2019
Hyrestiden kan diskuteras. Hör gärna av er på mejl eller telefon om ni har frågor om boendet. Ni får gärna komma förbi, ring först bara.

Anette Junebro
Övre Hogslättsvägen 14 C
457 48 Hamburgsund
070-849 94 49
anettejunebro@gmail.com