Grönsakskasse + Visning på Branneby

Grönsakskasse vecka 40

Den här veckan kan grönsakskassen från Branneby innehålla Mangold, Grönkål, Svartkål, Paprika, Blandade betor, Purjolök, Stjälkselleri och Röd Spetskål.

Om det är något särskilt som ni inte önskar så skriv det i beställningen. Annars gör vi ett urval av grödorna. En stor kasse kostar 225:- och en liten kostar 125:- Din kasse kan hämtas i inköpsföreningens butik från kl 17 på torsdag.

Beställning görs senast på onsdag kl 10 på mail till Marie Porali brev.marie@gmail.com

Skriv vilken betalningsmetod ni önskar i mailet. För faktura, så skriv namn, adress, storlek o vilken vecka. Annars går det att betala med Swish till 0707-754231. Skriv då namn o vecka i meddelandefältet.


Höst på Branneby, Bokashi mm

Fredag 5 oktober kl 14.00 blir det en ny visning av Brannebys odlingar. Trädgårdsmästare Joakim Isenheim och talar kring vad man ska tänka på i höst inför nästa säsong. Vad kan så och hur man förbereder bokashi inför vintern. Avgift.