Förare sökes – Tillsammansbyrån invigd – Samhällsförening 21 nov?

Jag letar efter en “chaufför” för att köra till Stockholm.
Jag vill inte köra själv, så uppresan blir gratis.
(Ev. tillbakaresa kan diskuteras).
Skriv till mig för mer information.

Tack på förhand!

Hälsningar,
Kersti.
kersti.biuw@gmail.com


Tillsammansbyrån

I torsdags träffades vi några stycken på Café Oliva med våra olika distansjobb. Några timmars kontorssamvaro inklusive rörelse-pauser, snack vid kaffemaskinen, lunchlåda osv. Vi tänker fortsätta med detta på torsdagar omkring kl 10-16 och alla ni som tycker det skulle vara trevligt att jobba bredvid andra är välkomna. Obs. Det är inte något öppet café och vi har inget att erbjuda, mer är plats vid borden. Hyran är 80/kr per gång som vi delar på.


Rural Talks #4 – Lokal organisering?

Nu är det dags att gå vidare med lokalsamtalen inom Rural Talks. Vi har lyssnat, diskuterat, delat tankar, önsningar. Det har utifrån detta också funnits en önskan att också gå vidare och bli mer praktiskt inriktade.  Där är vi nu.

I förberedelserna för en ev. uppstart av en samhällsförening så är det viktigt att så många föreningar och berörda får göra sina höster hörda. Bjud därför in de i trakten ni tror skulle vara intresserade och som kanske inte får dessa utskick.

Onsdagen den 21 nov – kl 17:30-20:00 – På Gerlesborgskolan

Ingen registrering

Programmet i korthet:
Ulla Herlitz (Styrsö) och Hans Arén (Koster) inleder med erfarenheter för lokal organisering och introducerar ett verktyg som kallas Lokal ekonomisk analys för hållbar utveckling
Sedan samtalar vi om ändamål, steg och föreningar som skulle behövas.

Mer information kommer skickas ut samt finnas uppdaterad på http://bottnafjorden.se/ruraltalksbottna
För frågor, kontakta mig Marcus Nordgren: murkas@gmail.com 076-2820923