Extra – Katt söker hem

Katten Zanzi letar nytt hem omgående!

Kan få skjuts nu till helgen den 22-23 december.

Zanzi är ca 10 år och har sedan liten kattunge bott i samma hus. Hyresgästerna har bytts ut men Zanzi har bott kvar. Nu går inte det längre då personen som bor i huset kommer vara borta veckovis. Zanzi är en snäll och kelig katt. Han gillar att ligga bredvid i soffan men vill gärna ha en egen plats i en korg/låda på en garderob eller så, där han kan sova ifred på dagen. Han vill bo med säkert avstånd från trafikerad väg och med naturen nära inpå.

Om du vill ta in Zanzi i ditt hem så hör av dig snarast möjligt till Jeanette Karlsson på 0523-54109 eller 0730563648 (sms) eller mail janetkarlsson@gmail.com
Om Zanzi får ett hem i Bottna-Gerlesborgstrakten så finns jag som given kattvakt när än det behövs.