Ett tips, en fråga & en påminnelse.

https://www.blocket.se/vi/83539183.htm

Synd att detta fina ställe står outnyttjat. Kunde bli en ekocommunity.
Mvh
/Gunilla Gränsbo


Hjälp!

Har någon kvar en gammaldags telefon med lur gärna med skarvsladd också hade det betytt jättemycket !

Christina i radioskugga med dålig täckning
tel 0703352014
christinaarlestig@gmail.com


Påminnelse om uppstart av bygdens arbetsgrupper på torsdag

Efter samtal under drygt ett år i form av Rural Talks är det dags för nästa fas.  Nu på torsdag den 7 februari kl 18 på Gerlesborgsskolan börjar det viktiga och egentliga arbetet i arbetsgrupperna. Kom ni som har varit med förut, men också ni som är nyfikna och vill vara del av traktens framtidsarbete.

Jag har skickat ut inbjudan till denna träff till andra föreningar i trakten som inte kunnat komma på tidigare träffar och hoppas att de vill komma. Ni som känner folk som inte varit med förut men som vill vara med i arbetet i grupperna, bjud med dem. Tillfället på torsdag är ämnat som en fortsättning och inte en upprepning av det vi gjort tidigare. Efter en kortare samtal tillsammans så gör vi en lista på arbetsgrupper (några förslag på dessa från senaste mötet hittar ni på Rural Talk hemsidan här) och delar sen upp oss och påbörjar grupparbetet. Innan vi går hem så möts vi och sammanfattar hur grupperna väljer att gå vidare.

Det vore fint med fika på kvällen och Anton har sagt sig kunna göra kaffe/te men resten får vi själva stå för. Om så många som möjligt tar med något till fikat så blir det nog bra.

För kort reflektion efter den förra träffen samt raporter och bilder från de tidigare se: http://bottnafjorden.se/ ruraltalksbottna
Du väljer bland de olika träffarna högst upp på sidan .

Vi ses på torsdag!
Marcus Nordgren
murkas@gmail.com