Cykelns dag på lördag! + vår och försommar på Branneby

Cykla med Sotenäs Naturskyddsförening!

lördag 11 maj är det cykelns dag. Hunnebostrands samhällsförening anordnar poängpromenad/poängcykling mm. Sotenäs Naturskyddsförening medverkar genom att ordna en Gemensam cykeltur från Bovallstrand till Hunnebostrand

Samling på torget/busstationen vid hamnen i Bovallstrand för gemensam avfärd klockan 12. Vi cyklar förbi Sotenäs Trä mot Tossene, svänger av mot Hunnebostrand vid krysset efter Sotenäs trä, viker av efter nedförsbacken vid Bögebacka och cyklar genom skogen till Hunnebostrands idrottsplats. Vi avslutar vid Hunnebo loppis, där det serveras förfriskningar.

Glöm inte cykelhjälm!
Hemfärd på egen hand.

Välkomna
Frågor? Stellan Welin 0701-423547


Vår & försommar på Branneby – Välkommen till årets odlingssäsong!

Se program nedan.

Vår och försommar på Branneby 2019.pdf