EkoVårmarknaden i veckan + Kollektivt café + Bulletin på gång

EkoVårmarknaden 2019

En påminnelse om vårens grönskande träff på kkv.

Nu på lördagen den 25:e mellan 11-15. Kom och ställ upp ett bord med vad du har som passar för en ekovårmarknad. Av tradition brukar det blir mycket växter att köpa, sälja eller byta. Kanske inser du att de där 10 gurkplantorna nog ändå inte kommer rymmas i växthuset. Bra, bara att ta med dig till marknaden. Någon annan kanske har glömt eller misslyckats (jag med mina chilis i år tex).

Nytt i vår är tex. en workshop för att skapa insektshotell.

Ingen anmälan, ingen avgift. Alla hjälper till att ställa upp sitt bord från kl 10. Och att plocka under efteråt

ekovårmarknad

Under marknaden kommer café Olivia hålla öppet men vad som erbjuds beror på oss. Vi kör cafét som ett riktigt föreningscafé! Ni som har möjlighet kan gärna baka något och erbjuda i cafét. Glöm inte att skriva ner ingredienserna så vi vet. Gratis fika till alla som tar med sig något (och om ni vill även ersätning för ingredienser). Alla intäkter går till fonden för olivias framtida utbygnad.


Brutage!

På kvällen efter marknaden blir det dans i lilla galleriet. Dans till elektrifierad musik. Kanske rentav en del skapad på plats, kvällen, våren och elektroniken till ära.

Brutage Technoklubb

Kom kl 18:30 och hjälp till att ställa i ordning, eller kom senare och bara dansa. Inträde 25 kr.
Frågor på det? Hanna 0730295742


Bottna Bulletin

Strax är det dags för en ny utgåva att Bottna Bulletin. Det vore kul med fler skribenter, fotografer eller något annat lokalt som går att förmedla i en digital bulletin. Skriv till bottnabulletinen@gmail.com senast den 27 maj. En specifik önskan är att någon vill fortsätta på den serie kort bild+text om en speciell plats som jag Marcus påbörjade i förra numret. Se här Att Bottna 1