Nytt i butiken!

Det mesta är nedstängt, men butiken är öppen och det finns nu flera glädjeämnen att hitta där.

Färska valnötter och mandlar samt olivolja från Portugal. Vi köper detta i nära kontakt med producenterna genom bekanta. Nötterna finner ni i kylskåpet. Dyrare men mycket godare.

Det finns sen tidigare också ett stort sortiment av säd från Wästgötarna. Både mjöl, gryn och hel säd. Och svenskt bovete, linfrö från Klevs gård och snart också linser, bönor och quinoa från strax utanför Kristianstad.

Nu ett meddelande från Hannah:

Som ni säkert har uppmärksammat så är “hygien hyllan” under konstruktion, tanken är att minska på små plast förpackningar till fördel för andra lösningar samt se över sortimentet. Gällande sortimentet så ser jag gärna mer lokala eller närproducerade produkter även här, så om det är någon som har något tips på någon som tillverkar så tas det gärna emot!

Nytt på hyllan är tvål från Smögens tvålbruk, det är våra medlemmar Maria och Carl-Johan som tillverkar dem. Tången som de använder är plockade och torkade av dem själva!

På hyllan finns även ett litet urval av officinalis produkter som tillverkas av Hannah & Benjamin, om ni har några frågor eller är intresserade av andra örtextrakt så är det bara att komma vägen förbi, ni är välkomna!

/ Hannah Mattsson <msh.mattsson@gmail.com>