TEAMLEDANDE verksamhetsledare  gärna kock -JOBB på Vitlycke sökes

Vi söker för högsäsongen platsansvarig  person juni -aug ev till oktober på restaurangen /cafeet Vitlycke Bronsåldermuseum I Tanum. Fint om du är van att hålla många bollar i luften, flexibel, stresstålig, inkluderande och serviceinriktad. Du leder teamet, är ytterst kvalitetsansvarig,  gillar att laga mat från grunden (om du är kock ), tänker eko- och hållbarhetinriktat. Om du inte är kock utan istället meriter som verksamhetsansvarig mm  och kan leda kock och övrig kökspersonalen och en servering  med högt tryck – är du också den vi söker!

Vore kul om det är ju DU från vår bygd!  Hör av dig  snarast till Magdalena och Göran  0707- 754231  magdalena@vagenut.coop förmer info!

Gerlesborgs Kök och Kafe har fått den stora äran att även driva restaurangen på Vitlycke med start i juni!  Vi kommer att ha öppet dagtid 7 dagar i veckan och i samma anda som på Gerlesborg  dvs som ett arbetsintegrerande socialt företag, med ekologiska och närprocducerade råvaror i möjligaste mån. Vi kommer också erbjuda spännande inslag av bronsålderns smaker, grödor.

facebook: gerleskokochkafe
www.vagenut.coop/företag/branneby