God fortsättning från styrelsen

God fortsättning på 2022 önskar vi alla medlemmar!

För några dagar sedan hade styrelsen sitt första möte för året och det var som vanligt många punkter att hantera.
En del av de beslut som togs på mötet vill vi informera er om;

  • Med hänsyn till ökad smittspridning av Covid 19 beslutade vi att öppna Café Olivia tisdagen den 8 februari, om det inte kommer nya restriktioner.
  • Den 8 och 10 februari firar vi att renoveringen av Caféet är klar och att vi äntligen kan ses igen. Då bjuder vi på mat och fika. Vi återkommer med mer info.
  • Vårt årsmöte blir den 24 april och på kvällen planeras en medlemsfest. Om någon vill vara med i festkommittén så hör av er till Britt som har mejl: gmajsan160@gmail.com
  • Vi beslutade även att medlemmar som vill använda Café Olivia för studiecirklar mm där man inte har någon försäljning slipper betala hyra. Lokalen bokas genom att kontakta Marcus N på olivia@bottnafjorden.se som lägger in det i kalendern på vår hemsida, så att alla kan se vilka dagar som är bokade. Kalender ligger längst ner på förstasidan, scrolla för att se den
  • Den 5 och 6 mars är det Bottnafjorden glöder. Butiken kommer att vara öppen 12-16.00 för allmänheten och vi tänker att besökarna skall kunna handla om de vill. Samtidigt är även Café Olivia öppet.
  • Föreningens zoom-konto (för digitala skärmöten) är öppet och kan användas för medlemmar. Det är nödvändigt om ni vill ordna möten för fler än 100 st deltagare eller möten som varar längre än 40-minuter. Skriv till Britt (gmajsan160@gmail.com) eller Marcus (murkas@gmail.com) för inloggning.

Ta hand om varandra och hoppas att vi snart kan mötas och samtala, skratta och göra roliga saker tillsammans
/Styrelsen


I butiken

Just nu kan ni passa på att köpa Hädde (havregrädde från Havredals) för 10 kr/st pga kort datum. Det håller bra förmodligen ett längre tag ännu men tänkt på att skaka om dem ordentligt då de siktat sig rätt mycket.

Det finns också lokalt odlad Pumpa/Vintersquash och vitlök för goda värmande soppor eller ungsbakade för välbehövig värme dessa dagar.