Eko höst & skördemarknad lördagen 24 september kl 12 – 16

Det är tid för vår ekomarknad här i Bottna, som vi önskat. Det blir den 24 september, utomhus eller inne i salarna på KKV-B. Om ni föredrar att vara utomhus så meddela det när ni anmäler er, annars ställer vi upp bord inne. Vi på plats innan kl 11 för att hjälpa er om det behövs.

Marknaden håller öppet mellan 12-16 (observera nya tider). Tänk också på att det är en skördemarknad med fokus på mat, ekologi, närproducerat och hantverk.

Café Olivia håller också öppet med hjälp av medlemmar i inköpsföreningen.

Vi samlar in bordshyran 100kr/bord under dagen.

En viktig sak är att det är svårt med parkeringar utanför KKV-b. Därför är det bra att alla som är med på marknaden efter att de är färdiga med att ha lastat ut åker bort med bilen exempelvis till Konsthallens parkering lite längre bort utmed landsvägen.

Svara till arr@bottnafjorden.se om ni vill anmäla er. Ange också om ni önskar vara  ute eller inomhus

Hälsningar
Marknadsgruppen i Bottnafjordens Inköpsförening