Café Olivia håller stängt och bygger om

Café Olivia håller stängt fram till 27 januari pga VÄGGFLYTT

Just nu pågår projekt VÄGGFLYTT som innebär att väggen mellan cafélokalen och Lilla galleriet flyttas en bit in i Lilla galleriet. Väggflytten gör att cafélokalen kommer att bli drygt 10 kvm större – vi tror att storleken blir ganska optimal för caféverksamhet, mindre möten och samtal. Förberedelser och rivning påbörjades i måndags. Samverkansgruppen G2:1, KKV-B och Inköpsföreningen samordnar arbetet. Väggflytten med kringarbeten finansieras av en del av de pengar som tidigare skänkts till Kulturrumsprojektet. De som givit en gåva till Kulturrumsprojektet har kontaktats och är positiva till att pengarna istället används till väggflytten. Om någon skänkt pengar till Kulturrumsprojektet och inte blivit kontaktad, maila till Lena Falkheden, epost: lena.falkheden@gmail.com.

Café Olivia och Lilla galleriet kommer pga väggflytten att vara stängt t o m fredag den 27 januari. Återinvigning av lokalerna med helgcafé blir på lördag den 28 januari. Detta innebär att det är ingen verksamhet i caféet/Lilla galleriet under januari månad.

Samverkansgruppen G2:1, KKV-B och Bottnafjordens Inköpsförening
genom
Lena Falkheden
lena.falkheden@gmail.com