Café Olivia 20-21 januari kl 12-18

Nytt år. Det finns en hel del att önska av 2015. Fast man har blivit mer realistisk med åren…
Något är det i alla fall som händer med en där vid årsskiftet. Till exempel så känns bädden av röd sammet och guldglitter plötsligt väldigt kvalmig. Jag börjar längta efter krispiga tulpaner och friska citroner och jag tror det kommer att märkas på kaféet på tisdag och onsdag…

På tisdag serverar jag rotsaksfylld linssoppa med citron och på onsdag fransk potatis- och purjolökssoppa. (Inte ett spår av kanel, saffran eller nejlikor, jag lovar!)

I kakskåpet lockar lime- och kokospaj med marängtäcke, mandelkaka med hallonglasyr(glutenfri), den ultimata chokladkakan med limespetsad jordgubbssås och grädde (glutenfri) samt raw blåbärscheesecake.
Och så färska kanelbullar och lite annat smått och gott…

Varmt välkomna
önskar
Gunilla