Höstens Café Olivia-värdar

Kära kafévänner,

i slutet på augusti börjar ett nytt verksamhetsår för Inköpsföreningens Café Olivia och vi behöver samla ihop de kafékrafter som finns. MoonKee har flyttat och jag behöver ett sabbatsår, så förutom söndagar står nu även tisdagar och onsdagar till förfogande för alla er som drömmer om att ha ett litet kafé…

Nu har du alltså chansen att ”prova på” i en trygg miljö! Jag lovar, ingen annan stans finns en så varm, positiv, tillåtande och tacksam kundkrets som här. Och jag har aldrig fått så mycket positiv respons för något jag gjort som på kaféet – vägen till människors hjärtan går absolut genom magen!

När du har bestämt dig för att pröva på ska du ta kontakt med Siv Hermansson, siv.hermansson@gmail.com eller på 070-721 60 05 och berätta hur mycket och när det passar dig. (Även du som tidigare har varit kafévärd ska anmäla dig till henne om du vill fortsätta.) Siv kommer att hålla i schemaläggningen och till henne eller Kiki Blomqvist kan du vända dig för ytterligare information om hur allt går till. Hoppas vi ses på kaféet, vare sig det blir bakom disken eller bland borden!

 

Varma hälsningar, Gunilla