Högläsningskväll 3 mars kl 19.15

Varmt välkomna till högläsningskväll på Café Olivia den 3 mars kl 19.15!

Den här gången är det Leena Maija Trapp som läser och så här skriver hon om temat:

”I sprickor skymtat – ur tystnad sprunget” är rubriken över de textsnuttar jag tänker lägga i lyssnarnas hörsnäckor – för eventuell vidare transport högre upp, eller ut på andra sidan. Man skulle också kunna beskriva dem som små fåradiga ”pluttrigheter” blandade med mer förrädiskt enkla ”knepigheter”.
Det blir ett sammelsurium, som tillåts avbrytas närhelst någon så önskar.
Hoppas trots detta, att några vågar/vill komma!

Den här gången serveras tyvärr ingen soppa och inga smarriga kakor. Orsaken är att jag precis håller på att tillfriskna efter influensa och därför tvingas rationalisera i mina förehavanden… Men en kopp kaffe med köpekaka eller ett glas vin med nötter, typ, ska jag nog lyckas trolla fram. Jag håller öppet kaféet från kl 18.

Väl mött önskar Gunilla och Leena Maija