EXTRA! Smaka och lär. Tisdag kl 18


Presentation av ny produkt i Inköpsföreningen:  Tempeh på sötlupin och grönärter

Imorgon den 11 april kl 18.00 på Café Olivia kommer Karlin och ger en liten presentation om sitt företag, Så Fungy!, och vad tempeh är för något.  Och det kommer såklart att finnas ett litet smakprov. O så finns det fika.  Läs mer på: www.sofungy.se

I Indonesien är tempeh en vanligt proteinkälla, gjort på sojabönor. Så Fungy! tog utmaningen att använda den gamla tekniken för att skapa en hållbar och god proteinkälla gjord på lokala råvaror. Tempehn som Karlin kommer att leverera är gjort på en färgrik och härlig blandning av sötlupin och grönärter. Den kan förvaras i kylen under 2 månader och längre tid i frysen.

Under kvällen kommer Karlin, passionerad fermenteringsnörd, berätta vad de sysslar med, hur man gör tempeh och varför tempeh är så fantastisk.