BLÄNKARE! Nytt upplägg Rural Talks #2 Bottna Gerlesborg!

Fre 1 juni, Scenstudion.
Från 9.30 finns det fika.

Har du redan anmält dig? Sitt lugnt i båten. Du som inte anmält dig kan nu välja alternativet halvdag t o m lunch. Lunchen ingår. Den som sedan kan och vill deltar i samtalet efter lunch, som kommer att handla om fortsättningen, gästandet av Moa Björnson i september mm. I samarbete med Aktiva byar.

Välkommen alltså till Rural Talks #2 – förmiddag eller heldag! Ange namn, när du kan vara med samt ev önskemål om kost i svarsmejl till cath.g@telia.com.
Senast 23 maj vill vi ha ditt svar!

Varmt välkommen.
Catharina Göransson 073-03 80 838 och Marcus Nordgren, Eva Dal Norlind och Lena Falkheden

Se tidigare inbjudan till Rural Tals #2 här

Se dokumentation från Rural Talks #1 här

PS Rural Talks #3 infaller 12-13 sep. Då gästas vi av Moa Björnsson, utvecklingschef i den lilla ö-kommunen Traena i Nordnorge. Se mer av Moa på Svt-play. Onsd 12 sept kl 18.30 blir det öppen föreläsning med Moa Björnson, tors 13 sep sitter vi i samtal med Moa. I samarbete med Aktiva byar. Inbjudan kommer!