Mer grönsaker i butiken imorgon, 8 aug!

Britt Johansson levererar nyskördat imorgon. Gurka, sallad, sockerärtor och squash.

Som svar på en fråga skriver hon också så här:

Hej
Jag har fått en fråga från någon av er angående varför jag har plastemballage på gurkorna jag säljer. Jag ställde precis samma fråga till min kursledare 1995 då jag gick min ekologiska odlingskurs. Svaret jag fick var att gurkorna ”vissnar” . Därför har jag alltid gurkorna i plastpåse i mitt kylskåp vilket gör att de håller sig fina väldigt länge. Jag skulle helst vilja slippa plast så det är därför jag använder komposterbar plast-av alla onda ting det mest miljövänliga just nu.
Jag kommer att denna veckan göra en förändRing och packa alla gurkor tillsammans i en stor plastpåse istället. Om det fungerar så blir det så fortsättningsvis! Allt för att minska emballage och miljöpåverkan!
Ha det!
Det blir också en första leverans av lokala tomater från vår nya medlem Carl-David Granbäck. Sorterna heter Sungold och Black Cherry.