Torsdagssoppa & Johanna pratar om bröd + Lokala julmarknader

Torsdagssoppa

Torsdag den 28 november
Sara Kaltenbach serverar soppa och fika från kl 17.00

Kl 18.00 (obs!) kommer Johanna Nylén tala om sina bröd och varför det blev att hon bakar bröd, om kultursorter, spannmål och olika mjöl och kvarnar, surdeg och nyttigheter i bröd. Johanna kommer att ta med lite olika mjöl och malningar från olika kvarnar.

Att det är lite tidigare än vanligt beror på att vi inte vill krocka med föreställningen Urkraft på Scenstudion kl 19:00


Lokala Julmarknader

Studio Bovallstrands Julmarknad. Lördag 30 november kl. 13-16
Vi fyller studion med alla dofter, smaker och andra härligheter som hör julen till!
Idas Bistro serverar lunch och fika, en härlig julmarknad med inredning och hantverk står uppdukad, och vi ställer ut de street art-konstverk som skapades i samarbete med Wallery Gallery i höstas. Varmt välkomna till vår julmarknad och konstutställning!

Jul i Hamburgsund. Lördag 7 december kl. 13-16
Knallarna hittar ni bl.a på Ankaret, Gunnars Galleria, Fiskaffären/Sunnegabet, Hjalmars Bar & Brygga, Hummerlyckan och Pipers.
Poängpromenad för vuxna och en för barn. Kyrkbåten och förhoppningsvis Sjöräddningen kommer ligga utanför Hjalmars. Brandbil med sedvanlig tomte, detta blir ungefär klockan 16.45

Julmarknad på Sjöröds Gård. Söndag 8 december kl. 10-15
Välkommen till en liten, mysig gårdsmarknad med handgjorda och närproducerade varor.
(kör från konsthallen inåt landet,  rakt fram till vägen tar slut vid korsningen där man svänger vänster mot kville/fjällbacka. Första gården på höger sida när man svängt!