Bidra till Jul-Ekomarknaden den 14 dec!

Kakor till cafét

Under marknaden kommer cafégruppen hålla i Olivia och se till att allt inkomster går till den kommande utbyggnaden av vårt café. Liksom tidigare så önskar vi att inköpsföreningens medlemmar eller alla andra som vill stödja Café Olivia har lust att baka någon kaka som kan serveras under dagen. Skriv också upp innehållet så alla som behöver veta vad som ingår kan få reda på det.

 

Skänk till inköpsföreningens secondhandbord på julmarknaden

På marknaden kommer Inköpsföreningen också att ha ett bord med secondhand – en ”finloppis”. Till detta bord tar vi tacksamt emot diverse saker (dock ej möbler, böcker eller kläder). Intäkterna kommer även här att gå till den planerade tillbyggnaden av Café Olivia – det nya KULTURRUMMET.

Bordet kommer att ställas iordning på fredag den 13 december em/kväll. Ställ din bidrag i förrådet till höger innan entrén till butiken.

Vi hoppas att många kan skänka något till detta secondhandbord!

Marknadsgruppen genom Lena Falkhden, mobil 0708-64 27 49, epost: lena.falkheden@gmail.com