Hjälp till Cafét + Boka Cafét i vår + Torsdagssoppor.

Klockan 15.00 på fredag

är det storstädning i caféet och vi hoppas att vi kan bli några i föreningen som hjälps åt. Det är ett nytt år och nya tag så kom på fredag! En kul nyhet är att det i veckan kommer sättas upp akustikplattor i taket i cafét. Äntligen får vi en bättre ljudmiljö där!

Frågor på det?
olivia@bottnafjorden.se


Boka Cafét

Ännu finns det lediga helger för att ha Café Olivia framöver. Vilka helger som är bokade hittar ni längst ner på hemsidan. Använd pilen vid höger sida om månadsnamnet för att gå framåt i tiden, eller välj månad genom att klicka på månadsnamnet, välj månad och klicka sedan på knappen ’byt månad’ undertill. Just nu är närmsta lediga helg 8-9 feb.

Kontakta cafégruppen:
olivia@bottnafjorden.se


Torsdagssoppor och arrangemang

Nu är programmet inför torsdagskvällarna klart för en tid framöver. Det kommer ligga åtkomligt på hemsidan under rubriken ’I veckan på Café Olivia’. Läs det annars här: http://bottnafjorden.se/inkopsf/wp/2020/01/torsdagssoppa-program-vinter-var-2020/