Välkommen på jubileumsfest skottdagen 29 februari!

Nu händer det, inköpsföreningens 20-års jubileumsfirande!

På skottdagen lördagen den 29 feb. från kl 17:30 i stensalen, lilla galleriet och cafe olivia.

Mat, musik, minnen, möten, människor och inte minst release av Bottna Bulletins särtryck.
En skrift om föreningens 20 år som varit och de 20 som väntar oss!

Det blir en fest full av musikaliska uttryck, tal, minnen, visioner, traktens egen buffé, pub och dansmusik till så sent som vi orkar. Kvällen är också ett tillfälle att samla in pengar till den kommande tillbygnaden till vårt Café Olivia. Att vi tillsammans lägger grunden till ett kulturrum värdigt trakten.

 

Vad ni nu ska göra. 

===1===
Det är dock viktigt att ni anmäler er samt de ni tänker ta med senast den 22 feb. så vi vet hur många vi ska planera för. Skriv till arr@bottnafjorden.se. Det är en sluten tillställning för medlemmar men alla kan ta med sig vänner och familj. Inträden och donationer till bygget av kulturrummet är frivilliga och möjliga under kvällen.

===2===
Fundera ut vilken mat ni vill laga och ta med er till vår matbuffé.
Tänk i föreningens anda, ekologiskt, klimatsmart, så lokalt som möjligt. Förrätter, varmrätter, efterrätter, bröd, sallader, dricka, plockmat osv osv.  Skriv sen till Lydia Sandren <lydiasandren@gmail.com> så kan hon samordna maten tillsammans med er.

===3===
Engagera er!
Vi behöver vara fler händer och huvuden som ordnar med detta. Titta på listan här och kom med på vad sätt du kan. Skriv till arr@bottnafjorden.se

 

Kvällen i korta drag.

Kom med maten vid 17:30 så hjälps vi åt att ställa fram den på buffébordet. Sedan inleds kvällen med konsert, tal och release av Bottna Bulletins särtryck om föreningens 20 åriga historia, samtid och framtid. Tjockt och i fullfärgstryck! Efter denna gemensamma inledning så äter vi och låter musikakterna föra oss vidare in i kvällen. Puben håller öppet och ett inköp där bidrar också till det framtida kulturrummet.

 

Välkommna!
Festgruppen. Marie-Louise C, Anders S, Lena H, Lydia S, Lena F, Marcus N.

Kommentarer/frågor/förslag skriv till arr@bottnafjorden.se