Rural Talks #5 – inbjudan

Kom på traktens samtalsforum lördagen den 26:e jan. kl 14:00 – 16:30 i Scenstudions lokaler.

Vi fortsätter diskussionerna omkring vad vi kan göra i trakten gemensamt, förenings- och gruppöverskridande. Tankar som kommit upp tidigare diskuteras vidare och kanske är det också nu dags att bilda arbetsgrupper? Lokal Ekonomisk Analys, cykelvägar, kursverksamheter, samhällsförening, samverkan för ökad självförsörjningsgrad, kulturvandring, eldrivet jordbruk? Förslagen är många. Vi som kommer bestämmer vad som tas upp.

Till vår hjälp har vi Ulla Herlitz och Hans Arén som har varit med på två av våra tidigare träffar och som har stor erfarenhet av lokalt utvecklingsarbete. De kan berätta om andra platser och hur lokala initiativ skapat nya möjligheter.

Fika finns!

Välkommna!
Marcus Nordgren 0762830923 murkas@gmail.com

Tidigare på dagen träffas inbjudna representanter från traktens föreningar för att se vad för behov och möjligheter som de kan se utifrån sina perspektiv. Den träffen sker på Villa Akvarellen med början kl 11.

Rural Talks är en öppen samtalsserie som pågår på flera konst- och kulturtäta ställen i regionen, bl a Uddebo och Fengersfors/Not Quite. Inititivtagare till Rural Talks är ADA, som stöder kreativa näringar i regionen på uppdrag av Business Region Göteborg.