Faltins Magasin
Bovallstrand

58.475595639441266, 11.320407605493601

Föreningen bildades 1957 och har ca: 500 medlemmar. Vi är ortens samhällsförening som värnar om orten, dess invånare och ett levande samhälle. Vi vill främja mötet mellan alla generationer, mellan Bovalliter och nyinflyttade, mellan nutid och dåtid. Bor du året runt i Bovall, tillbringar du dina semestrar här eller har någon anknytning till orten, är du lika välkommen. Föreningen har bland annat som uppgift att förvalta och vårda bygdens kulturarv, dokumentera bygdens historia samt att anordna olika aktiviteter för och med ortens invånare. Årligen arrangerar föreningen Midsommarfirandet och en historisk vandring i Bovallstrand.

Vår lokal mitt på Torget i Bovallstrand, Faltins Magasin har utställningar öppna varje vecka under sommaren, under resten av året kan lokalen hyras av medlemmar samt används som samlingslokal till föreningens många aktiviteter.


Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.