Skärholmen 1
Hamburgsund

58.494406494607084, 11.359997268722108

Föreningens historia går tillbaka till slutet på 90-talet, när ICA lade ner i Gerlesborgshallen. Då tog vi handeln i egna händer och bildade en inköpsförening för att tillhandahålla ekologiskt producerade matvaror och skapa en mötesplats.

Nu är över 200 personer med och sköter tillsammans en livsmedelsbutik för medlemmarna, håller café, arrangerar marknader, sopptorsdagar, föreläsningar och studiecirklar.

Vi har ett nätverk av lokala odlare och matproducenter som förser oss med honung, vitlök, rapsolja m.m. Från större grossister tar vi hem storförpackningar av specerier som pasta och ris, nötter och mandlar, torkad frukt, hygienprodukter, oftast kravmärkta och/eller biodynamiskt odlade.


Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.