in bottnabulletin #3

Nummer tre

Välkomna till nr tre av Bottna Bulletin! Vi följer planen att lägga ut ett nummer i månaden, vi får tillräckligt med material för detta – två nya medarbetare i detta nummer. Skriv gärna om du har något på hjärtat! Vi publicerar det vi får om det inte är olagligt och om vi vill ändra något kontaktar vi skribenten först.

Denna gång är det mycket kulturmaterial vilket är glädjande – vi bor ju i en kulturtrakt. Leta i kalendariet om du vill ha mer! Omställningsseminarierna fortsätter, på tisdag den 3 mars handlar det om ätbar tång och vad ett havsbruk kunde vara, 17 mars är ämnet kooperativt företagande och 31 mars kommer Jan Lindholm (mp) från riksdagen. Sedan är det april och filosofi redan första dagen, inget skämt men ändå: för en tvetydighetens moral. Och kulturkyrka, film och snart vår i markerna.

Om du inte får mail när det kommer nytt nummer av Bottna Bulletin, kan du sätta upp dig på vår prenumerantlista. Skriv till bottnabulletinen@gmail.com.

För övrigt anser vi att Inköpsföreningen behöver en jordkällare – vi återkommer om varför.