Café Olivia 14-15 okt kl 12-18

Skördetider är härliga tider.
Det är fantastiskt att på morgonen kunna gå till lokala odlare, se på när de skördar grönsakerna och sedan gå hem och laga mat med dem.
Snacka om livskvalitet.
Vi bor allt i en fantastisk trakt!
På tisdag blir resultatet rotsaksfylld linssoppa med smak av citron och på onsdag farbror Gröns kokossoppa – receptet till den har jag hämtat ur Buffés senaste nummer som berättar om stadsodlaren som kallar sig farbror Grön och bor i Västerås. (Förutom kokos har man i lök, potatis, morot, zucchini och vitt vin…)

Men hur skulle livet te sig utan det lilla söta? (Sött behöver inte betyda socker – det finns alternativ!)
Jag tycker det är dumt att chansa och bakar kardemummakaka, kladdkaka med lakrits och hallonsås, smulpaj med äpplen, mandelkaka med hallonglasyr(glutenfri), mandel- och nougatkaka(glutenfri), rawfoodtårta och mandelmums(glutenfria)

Varmt välkomna
önskar
Gunilla