Kort information – Skörde & Ekomarknad 3 oktober

Bottnafjordens Inköpsförening + KKV-b
Marknadsdags söndagen 3 oktober kl 11 – 16

Hej!
Nu börjar läget klarna lite för marknader och sammankomster i dessa tider och det ser ut att kunna bli en fin ekomarknad här i Bottna, som vi önskat. Cafét håller öppet med fika och mat. De flesta av er har varit med förut och känner till rutinerna, men i alla fall, här kommer de.

Marknadsgruppen ställer fram skivor och bockar och anger platser. Om ni har med ett eget bord (vilket vi hoppas några av er gör) så lämnar vi plats åt det. Vi på plats strax innan 10-tiden för att hjälpa er om det behövs.

Marknaden håller öppet mellan 11-16 och efteråt så hjälper alla till att packa ner sina bord, ställa undan skivorna och göra rent runt sin plats. På så sätt fortsätter vi bygga den gemenskap som präglar dessa tillfällen. Tänk också på att det är en skördemarknad med fokus på mat, ekologi, närproducerat och hantverk. Vi hoppas att kunna vara utomhus med har också möjlighet att ordna med bord inne i Lilla Galleriet och Stensalen.

Vi samlar in bordshyran 100kr/bord under dagen.

En viktig sak är att det är svårt med parkeringar utanför KKV-b. Därför är det bra att alla som är med på marknaden efter att de är färdiga med att ha lastat ut åker bort med bilen exempelvis till Konsthallens parkering lite längre bort utmed landsvägen.

Svara på detta epost om ni vill anmäla er. Ange också om ni kan ta med eget bord.

Välkomna!
Marknadsgruppen