Inköpsföreningen öppnar igen

Äntligen flyttar inköpsföreningen in! Vi kan återigen handla bra varor av oss själva till bra priser.

Nytt år i inköpsföreningen betyder ny ÅRSAVGIFT.
Årsavgiften är på 200:-. Vi betalar solidariskt för varje vuxen person i hushållet oavsett om alla är medlemmar eller inte.

Vi har en ny kontopärm med det gamla tillgodohavandet. Vill du kontrollera att det är korrekt tittar du på din blankett i pärmen med ‘gamla skuldlappar’. Prata med Per Berger eller Barbro Bliss om du vill ha hjälp eller om något är fel.
Några få av er har en gammal skuld i kontopärmen, alla med mer än 100:- skuld har fått minst en påminnelse i sommar.
Många har tillgodo i kontopärmen. Allt är överfört till den nya pärmen, hänsyn är tagen till alla insättningar i sommar.
När du betalar in till ditt konto, dras först årsavgift, därefter dras skuld på övrigt, resten av din betalning sätts in på livs.

Du betalar in till Bottnafjordens inköpsförening plusgiro: 511 533-2, bankgiro: 5510-2081 eller i dagskassan.

Det är olika moms på livs (12%) och övrigt (25%) därför måste vi skilja på det när vi räknar samman det vi handlar.

Skriv på handlingslista, räkna samman livs och övrigt var för sig, skriv in totalsummorna i kontopärmen (avrunda uppåt till närmsta krona) och sätt handlingslistan på pinnen. Betalar du kontant till dagskassören lämnar du handlingslistan till dagskassören.

På det du säljer på medlemmarnas marknad eller i butiken betalar du 10% provision. Var noga med att få kvitto på provisionen.

 

Vänliga hälsningar från styrelsen genom
Barbro Bliss och Siv Hermansson

PS. Kom gärna och hjälp till med inflyttningen på torsdag, från klockan 10. Enkel fika med smörgås till alla som hjälper till. Från klockan 17 är Gunilla Rahm cafévärd och butiken är öppen som vanligt. Bengt Berg är dagskassör och Barbro Bliss butiksvärd. DS.