Klimatutsikter Bottnafjorden – Dag 1 – Måndag 1 nov.

Idag börjar den lokala samlingen runt klimatkrisen och hur vi möter dessa förändringar lokalt.

Vi kommer starta idag och imorgon med att göra i ordning Lilla Galleriet till en inbjudande mötes- och utsiktsplats. Kom gärna ner och hjälp till om du har fåtöljer, kuddar, lampor, tyger eller annat som du tror kan passa. Vi kommer att vara där mellan ca 12 – 17. Café Olivia håller också öppet 14-17 varje för en väldigt enkelt servering. Kika gärna förbi eller kom och delta i serveringen, bred smörgåsar, baka en kaka eller koka kaffe.

I Lilla Galleriet streamas sändningar från COP26 i Glasgow, filmer och annat. Ett program för lokala samtal, filmvisningar, föredrag etc. växter fram under dagarna och kommer uppdateras kontinuerligt på: https://bottnafjorden.se/inkopsf/wp/klimatutsikter-bottnafjorden-2021/

För att själv följa med om vad som sker under COP26,  FN:s globala klimatmöte, så kan du hitta mycket på FN:s egen hemsida (https://unfccc.int/conference/glasgow-climate-change-conference-october-november-2021) eller så kan du följa det via video på deras youtube-kanal (https://www.youtube.com/channel/UCyiVEaIGxX7Y0KX7e8TZ3YA).

Väl mött!