Residensvisning sön. 21 nov . + Hjälp med bildspel sökes

Varmt välkomna till Scenstudion Gerlesborg på residensvisning söndag 21 nov kl 15

Det är Rannhvi Mebius Jormin och Linnéa Romeling som var här i somras på researchresidence som nu återkommer till oss för att arbeta vidare några dagar. På söndag kl 15 öppnar vi dörrarna för ett publikt möte, vad som kommer att visas vet vi ännu inte men i somras skrev de så här om sitt arbete:

“Välkomna till en scenkonstföreställning i gränslandet mellan dans, performance och video. Föreställningen bygger på Tarotkortleken och undersöker vad som händer när universum får vara med och styra den konstnärliga processen. Inspirerat av en klassisk tarotläggning förflyttas betraktaren mellan tre kort som får representera det förflutna, nutiden och framtiden. I en gemensam ritual har vi valt ut korten: sorg- tre i svärd, vapenvila- fyra i svärd och översteprästen, som är grund för föreställningen.” 

Rannhvi Mebius Jormin är dansare och inriktad på nutida dans. Hon är utbildad på Copenhagen Contemporary Dance School och frilansar med bas i Stockholm och Göteborg.
Linnéa Romeling är frilansande konstnär som arbetar främst i mötet fotografi och scenografi. Hon är utbildad vid Östra Grevie folkhögskola och är baserad i Malmö

Researchresidencen möjliggörs tack vare stöd från VGR och Tanums kommun. Visningen är ur ett pågående arbete och alltså ingen färdig föreställning och är därför kostnadsfri.

Tid: 21 november kl 15
Plats: Scenstudion Gerlesborg, Ö Hogslättsvägen 16

Varmt välkomna,

SCENKONST
GERLESBORG


Hej Alla!

Jag har börjat i GOD TID med att förbereda min bildvisning den 9 Dec efter torsdagssoppan: Hur STYGN kan förändra LIVET i en liten by i Indien. Nu sitter jag här utan min gamla PC som det var så lätt att göra Power-Point på. Jag försöker med detta KEYNOTE, men än så länge kan jag inte knäcka koden. Finns det någon därute som har MAC och som KAN? Och vill dela kunskap med mig? Dessutom fungerar inte bilen så jag hoppas du vill komma hit till Vänboendet, Övre Hogslättsväg. 14K

Hoppfullt,
Elsa (Agélii)
elsaagelii@gmail.com
0703180972