Pedagogisk assistent + Julkonsert: Karlsson Barock + Påminelse om KKV-B Decembersalong

Gerlesborgsskolan söker från den 10 januari 2022 en pedagogisk assistent för ca 4 timmar per dag under en tid av ca. två månader.
Arbetsuppgiften är att stödja en elev i studierutinerna. Meriterande är inblick i konstnärlig praktik eller/och pedagogisk erfarenhet.

Är du intresserat och vill veta mer om arbetsuppgifterna, fördelning av timmar och timlön, ta kontakt med: Claudia Theel, claudia@gerlesborgsskolan.se


Julkonsert

Måndagen den 27e december kl 15.00

Stora ateljén, Gerlesborgsskolan

Entré: 100 kr
Förköp: HÄR

Vi tvingades ställa in Karlsson Barocks traditionsenliga midsommarkonsert på Gerlesborgsskolan i samband med deras residensvecka i år. Nu gör dom i stället ett efterlängtat gästspel hos oss med en julkonsert i mellandagarna i stället.

I årets upplaga av Karlsson Barocks traditionella julprogram blandar dom sin vana trogen gammalt med nytt. De framför självklart Arcangelo Corellis underbara julkonsert, och de har även glädjen att ha Helena Ek med sig som sångsolist.

Vi förutsätter att ni som kommer är fullt vaccinerade mot Covid -19 och känner er friska. Vi har ett begränsat antal biljetter för att kunna hålla bättre avstånd och rekommenderar förköp.

Välkomna!


På lördag kl 12 är det öppning av KKV Bohusläns Decembersalong

Hela 43 medlemmar deltar.
Utställningen äger rum i Stensalen och Lilla Galleriet och har öppet 11-15 december kl. 12-17.

Välkomna