Café Olivia + Hej till er alla på listan!

Denna helgen serverar Café Olivia halloumi-stroganoff med ris, ärtsoppa, kakor, kaffe mm.

Lördag – Söndag 12 -17

Välkomna!
Jonas Y <jonazyzermans@gmail.com>


Hej på dig som får utskick genom Bottna för övrigt…!

Jag heter Marcus och det är jag som gör de flesta av dessa utskick. Jag är sen 9 år boende på gården Hala i Bottna, medlem i Inköpsföreningen och engagerad i ditt och datt. Dock är det sällan jag som är avsändaren utan jag bara klipper och klistar ihop epost och sms som föreningar och folk, ni, skickar mig. Ursprunget för listan är dels namn som samlades in på Café Olivia för länge sedan, dels folk som visat intresse genom åren, samt alla medlemmar i Bottnafjordens Inköpsförening. Det är nu 333 adresser.

Ibland blir det kanske lite många epost men jag försöker samla ihop informationen så att det inte ska bli alltför många samma dag i alla fall. Det finns inga tydliga riktlinjer för vad som skickas ut eller inte, med det ska finnas en avsändare, det ska vara relevant för trakten och vara mer av typen information än åsiker och debatt eller irrelevant reklam från företag (tycker jag).

Så vad jag vill är att göra det lite tydligare hur det hänger ihop, och att ni ska veta listan finns här för er. Även om facebook samlar många och kan vara en bra kanal för vissa saker så är detta ett lokalt komplement. Med andra ord skriv till mig om ni vill ha något utskickat!

Hälsningar
Marcus Nordgren


murkas@gmail.com