Akvarellen Restaurangen Lördag 1 okt. + GAO! (Göteborgs Alternativa Orkester) på Gerlesborgsskolan 9 okt.

I morgon lördag har Akvarellen restaurang öppet 12.00-17.00. Vi serverar en lite annorlunda lunch/middagsbuffé med goda tillbehör samt lite olika dryckes erbjudanden. Pris 175kr.

Varmt välkomna!
/ Carl, Oskar & Jonathan


En färgstark konsert med 20 musiker på scen som hittat sin helt egna stil med musikaliska influenser från hela världen under konstnärlig ledning av Jorge Alcaide.

En göteborgsk orkester som välkomnar olikheten. GAO samlar musiker med olika bakgrund och en unik instrumentflora. Vi arbetar över gränserna och tar tillvara på medlemmarnas speciella kunskaper i ett kollage av musik och integrerande former.

Under ledning av Jorge Alcaide som tidigare spelat med Quarttango, Cerro Esperanza Band och Leche Burre. GAO är en orkester som är i ständig förändring och som i sin grund vill återspegla den kulturella kartan som Göteborg och Sverige idag innebär.

Samlingssalen, Gerlesborgsskolan

Lör 8 oktober 2022, kl 19.30

Entré: 100 kr, Studenter på Gerlesborgsskolan/Scenstudion samt barn under 12 år: gratis. Inget förköp, biljett köps vid entrén, enklast med Swish.

Arrangemanget sker i samarbete med Musikcentrum Väst. Ett nytt spännande samarbete med fokus på att presentera lokala musiker, band och projekt verksamma i Västra Götalands regionen.