Utförsäljning av byggnadsvårdsmaterial på söndag + Konstnärssamtal med Elsa Agélii + Delta på Jul-Ekomarknaden 17 dec.

Byggnadsvårdsmaterial säljes ut

Hus och hand ek för har sålt sina lokaler. Kom och fynda dörrar, fönster, vedspisar, radiatorer, beslag, handfat, pigment, linoljefärg, linolja mm mm.

När: Söndag 13/11 kl 11-14
Var: Gamla Ica-affären i Bärfendal

Gärna kontant betalning annars swish. Varmt välkomna!


ALLA MINA STYGN

”Från början 1961 då det blev mest offentliga uppdrag, till skolor, hotell + andra publika lokaler ofta i samarbete med någon inredningsarkitekt, jag var “Textilkonstnär”!

Så småningom kändes det nödvändigt att göra mina “egna” bilder från det bråkiga LIVET och att så småningom, tveksamt börja kalla mig “konstnär”.
Först blev det en serie “Dagboksbroderier” Det var då jag fann broderiet som det enklaste sättet att snabbt fånga förbi-flygande tankar, minnen och kommentarer, även broderier som tröst! Sedan har det blivit större mer anspråksfulla, VERK -som i mina gamla öron låter–just anspråksfullt!

En del spår har också mina långa Arbetsresor lämnat.

VÄLKOMNA ATT TITTA”

Elsa Agélii

Kl 17.00 söndagen den 20 november
Lilla Galleriet, KKV-Bohuslän, Skärholmen 1
Samtalet pågår i ca 2 timmar + paus, Café Olivia håller öppet innan och i pausen

Konstnärssamtal, Elsa Agélii_comp.pdf

 


 

Årets Jul-Ekomarknad blir lördagen den 17 december kl 11-16. Liksom tidigare på KKV i Stensalen och Lilla galleriet, med öppet café och vad mer får vi se.  Bordshyran är 100kr/bord och för att anmäla ditt deltagande så skriv till arr@bottnafjorden.se

Inköpsföreningen håller i cafét hela helgen med medlemmarnas hjälp. Om du vill och kan vara med på ett 2h pass i cafét på marknaden eller dagen efter, eller vill bidra med matlagning eller kakbak så skriv till olivia@bottnafjorden.se

Vi hoppas på en fin stämningsfull marknad, som det brukar vara.
Välkomna!

Hälsningar
Marknadsgruppen i Bottnafjordens inköpsförening