Augustihälsningar till föreningen

Bottna 20 augusti 2023

Bottnafjordens Inköpsförening ek.för.
mat, möten och möjligheter m.m.

Till alla medlemmar

Vi hoppas att ni haft en fin sommar med ledighet och återhämtning! Vädret i juli har ju inte varit högsommarlikt men vi som är privilegierade nog att bo i denna fantastiska trakt året runt kan ju ta tillvara både sol, värme och badmöjligheter.

Söndag den 20 augusti var sista dagen för sommarcafé Olivia och nu återgår caféverksamheten till det normala – dvs öppet lördag-söndag och förhoppningsvis också tisdag-onsdag. Butiken har återigen öppet torsdagar kl 17-19 med dagskassör och sortimentet i butiken fylls på med nya beställningar.

Första TORSDAGSSOPPAN efter sommaruppehållet blir på torsdag den 24 augusti kl 17.15-19. Till soppan bjuder Inköpsföreningen på provsmakning av produkter från butiken. Varmt välkommen!

Gerlesborgsskolan studerande börjar den 22 augusti och den 23 augusti kommer de till Café Olivia och blir välkomnade till trakten av Inköpsföreningen och KKV-B. Scenstudions terminskurs i samverkan med Grebbestads folkhögskola kommer tyvärr inte att genomföras läsåret 23/24, detta pga av nerskärningar på ca 25% av medel till folkbildningssektorn.

Vi ser fram emot en fin sensommar och en höst med mat, möten och möjligheter!

Augustihälsningar,
Lena Falkheden och Catharina Göransson
ordförande och vice ordförande