Till alla medlemmar, oktober.

Bottna 24 oktober 2023

Bottnafjordens Inköpsförening ek.för.
mat, möten och möjligheter m.m.

Hej alla medlemmar,

Inköpsföreningens höstmarknad har gått av stapeln och det blev en dag med många besökare bland marknadsstånd och i caféet. En härlig marknad med mat, möten och möjligheter – helt i linje med föreningens ändamål! En sådan dag ger både glädje, energi och motivation för allt det ideella arbete som föreningens medlemmar bidrar med. Utan detta – ingen marknad och inget föreningscafé! En stor eloge till alla som ordnade med marknaden, bar bord och ställde i ordning, lagade mat, bakade, stod i caféet och städade! Föreningen tackar.

Boka redan nu in datum för julmarknaden som blir på söndag den 17 december. Vill du boka ett bord så maila till arr@bottnafjorden.se.

En glädjande nyhet är att nu, sedan i torsdags, fungerar värmen i cafélokalen. Detta genom G2:1:s försorg. Värmeledningarna har dragits om och går nu direkt från pannrummet/pelletspannan till cafélokalen och sedan in i Lilla galleriet. Stensalen, som inte har någon isolering i taket, är bortkopplat från värmesystemet.

SM i mathantverk har nyligen gått av stapeln i Borås. Ett stort GRATTIS till föreningens medlem Johanna Nylén, Utgårds bageri. Johanna vann bronsmedaljer i kategorin Bageri – för bröden ”Lögen fullkorn” och ”Korna”. Johannas bröd kan handlas på Utgårds gårdsbutik men också i Inköpsföreningens butik. Det är vi glada för – tack Johanna!

Oktoberhälsningar,
Lena Falkheden och Catharina Göransson
ordförande och vice ordförande