Konsert Rörane Studio 16 dec. + Ändrade datum för loppis

Originalkompositioner av Lindha Kallerdahl tillsammans med låtar plockade ur den amerikanska jazz och popkatalogen utgör fundamentet för denna grupp. Improvisationer väver samman allting till en slags tillåtande brygd omöjlig att förutse men lätt att drabbas av.

Lindha Kallerdahl, Fabian Kallerdahl och Andras Werliin har med sina egna band och projekt turnerat världen över och släppt åtskilliga album. Om Lindhas senaste album, ”Allowed by water” skrev Johannes Cornell i DN, ”Lindha Kallerdahl är en av landers mest egenartade sångerskor. En obändig kreativ musiker, som i princip aldrig sätter genre före uttryck även om hon har en bas i improvisationmusiken och i förlängningen jazzen.”

Fabian är ständigt aktuell i olika konstellationer på landets stora scener för jazz och improviserad musik och Andreas känner vi som drivande kraft i grupper som Tonbruket, Fire, Ghosted, Wildbirds and Peacedrums, Langendorf United etc.

Det här kommer att ha varit en magisk och egenartad konsert.

Förboka på studio@rorane.se


Ändrade datum för loppis på Branneby!