Påminnelse: Fredsföredrag 2 dec. + Loppis 2-3 dec. + Konsert: ‘Vissa somnar helt’ 7 dec + En fråga


Event på facebook: https://www.facebook.com/events/184874578029692


Vissa somnar helt – med konstnären Sara Granér och pianisten Anders Teglund

Lägg dig ner. Låt tankarna vandra bort eller somna helt till ett framträdande om tillståndet mellan dröm och vakenhet. Verket består av pianomusik och liveteckning som projiceras i hela rummet.

Sara Granér är serietecknare, illustratör och konstnär. Hon är aktuell med en ny bok som heter Den sjunde vännen, som ges ut av Galago. Hon har på senare år gjort en del verk för scen, bland annat den hyllade dockteatern En idiot ibland oss på Malmö Dockteater. I denna livesättning målar Sara abstrakta bilder som vaggar publiken in mot sömnens land.

Pianisten Anders Teglund har släppt fyra soloalbum. Han var medlem i Umeåbandet Cult of Luna mellan 2003-2013 och har även spelat med Mattias Alkberg och Convoj. Innan pandemin gjorde han många hemma hos-konserter i människors vardagsrum, och där brukar publiken ibland somna efter en stund. Detta tillstånd har han sedan tagit fasta på i skapandet av musiken till Vissa somnar helt.

Välkomna!

Torsdagen den 7 december 2023, kl 19.30

Konsertsalen, Gerlesborgsskolan Bohuslän

Entré: 100 kr (elever på skolan / barn under 12 år: fri entré).

Inget förköp, biljett köps på plats (enklast med Swish)


Hej!

Är det någon som kör bil till Örebro inom de närmaste veckorna? En fredsförening där vill ställa ut Tecknaruppropets Moment 22 mot Nato som Bottna för Fred visade i Lilla Galleriet nyligen. Den ligger nerpackad i tre lådor hemma hos mig. De ryms i bagageutrymmet och en del av baksätet i en normal personbil. Det vore en stor välgärning om någon kunde transportera den till Örebro! Hör av er till;

Lena Jarlöv
lena.jarlov@gmail.com
0703-174976