Café Olivia + Upphittat halsband + Trumcirkel 3 dec + Animalarium Work-in-progress 6 dec.

Värmande grönsakscurry med kokos, kikärtor och annat gott, serveras med ris och en yoghurtsås, som vanligt finns det också kakor och kaffe, välkomna till Café Olivia!

/ Jonas Y.


Ett stort halsband har hittats mellan KKV-B och Gerlesborgsskolans annex. Den finns på nu KKV-Bs kontor.

Mvh
Marianne Haglund
KKV-B


Trumcirkel!

Välkommen till en kväll där du får möjlighet att lära dig nya rytmer och även dela med dig av dina rytmkunskaper om du nu önskar det. Du blir tilldelad rytmer anpassade till dig men får också möjlighet att hitta på eget eller bara hänga på och gunga med.
Barn är välkomna att vara med då det finns plats att leka runt i gympasalen.
Sessionen passar både nybörjare och den erfarne.
Kom och lek tillsammans 🎶

/ Kiarash

PS. Det finns trummor på plats men du får gärna ta med dig egen trumma.

Tid: Söndag 3 dec, kl 17-19
Plats: Gympasalen på Hogane Skola
Kostnad: 100 kr


Artist Residency at Scenstudion Gerlesborg
Animalarium / Lena Kimming, Liv Schellander & Alexandra Wingate
NOV/DEC 2023

We warmly invite you to our public work-in-progress showing on
Wednesday, 6th december 2023 at 19:00

We are choreographers Lena Kimming, Liv Schellander and Alexandra Wingate and call our collaboration and body of works “Animalarium”.
In a seemingly endless flow of ambiguity of species, sensuous fields and climatic countdowns, our artistic practice examines the relationship between bodies and screens, and humans and other animals. It navigates the threshold of offscreen and onscreen narratives, pulling the spectator’s gaze between reality and illusion.

We interweave several disciplines – dance, film, screen and live performance – and aim to create a space that enfolds our audience into the performance, giving them a role and making their act of watching us on screen into a performative act.

During our residency at Scenstudion Gerlesborg we will deep dive into a relational performative practice and develop the format for our upcoming work: our choreographic sketch, created during a production residency at Riksteatern Stockholm, will culminate in a dance film installation with a multitude of screens set in nature. In summer 2024 this final work, embedded in a performative live practice, will be showcased at Ställbergs gruva immersed in the mine’s particular environment. Further presentations will take place at 3e Våningen Göteborg and Gerlesborg, Västra Götalandsregion.

The residency is supported by ACT OUT, a project of the IG Freie Theaterarbeit, funded by the BMEIA. The project is supported by Ställbergs Gruva, 3:e Våningen and Västra Götalandsregionen.