Elevutställning Lilla Galleriet – Konsert Rörane Studio – Förändringar i utskicket Bottna, för övrigt…

UTSTÄLLNING i Lilla Galleriet KKV-B

27 jan – 25 feb 2024

Valda alster från kursen: Fördjupning konstnärliga arbetsmetoder
Lärare: Annett Florén
Deltagare åk 1 Gerlesborgsskolan Bohuslän

Mer info på PDF


Konsert Rörane Studio

Vårsäsongen tjuvstartar den 24 februari på Rörane Studio med en releasekonsert. Inte mindre än supergruppen Fire! kommer hit i samband med att deras nya album, Testament, släpps. Och sedan fortsätter det. I april kommer Goran Kajfes Tropiques, i maj Vilhelm Bromander Unfolded Orchestra och i juni Christer Bothén med trion Quagmire. Kanske något i mars också. Med andra ord; en vår att se fram emot.

Läs mer här

Kommande konserter.
18 april, Goran Kajfes Tropiques med stråkar
10 maj, Vilhelm Bromander Unfolded Orchestra
5 juni, Christer Bothén med Quagmire

Det går redan nu att boka biljetter till alla konserter på studio@rorane.se


Förändringar i utskicket Bottna, för övrigt…

Detta utskick som du nu läser har sedan januari 2018 skickats ut till intresserade både i trakten och på annat håll. I dagsläget till 388 adresser. Det har kommit in alltmer påannonseringar, efterlysningar och info som vill delas, vilket såklart är väldigt roligt. Dock har jag som skött om detta också fått höra att vissa tycker att det kommit alltför ofta och att de därför inte alls öppnar eposten.  Informationsflödet idag är tillräckligt stort även utan dessa utskick. Och det blir också en del jobb med att klippa och klistra för mig.

Så på prov kommer jag nu att samla ihop till ett veckoutskick istället. Detta kräver att ni som arrangerar saker skickar in det ni vill dela i god tid innan. Senast på onsdag kväll kl 21. Utskicket skickas sen ut under torsdag förmiddag.

Det kommer säkert ta en del tid innan alla är med på detta så under februari kommer det nya systemet fasas in, jag kommer också skriva och påminna er.

Om ni vill titta på gamla utskick, ända från 2014, så hittar ni allt här.

Hälsningar
Marcus Nordgren
murkas@gmail.com