Månadens utställare på Olivia – Ett nytt platsutvecklingsprojekt

Månadens utställare på Café Olivia

Eva Lo Västvik … en penna och en bit papper…  10 februari- 7 mars.


Ett nytt platsutvecklingsprojekt – fortsättning för Samverkan Bottnafjorden

Jippi! Från 1 januari 2024 till och med februari 2025 kommer projektet Samverkan Bottnafjorden att pågå.

Det är ett platsutvecklingsprojekt med fokus på det goda livet i Bottna-Svenneby-Gerlesborg, Bärfendal, Tossene-Bovallstrand. Det är ett projekt som inkluderar mindre orter/trakter i utkanten av tre kommuner, med syfte att ta tillvara och utveckla områdets potential för att skapa en ännu bättre plats att leva och bo på.

Genom lokal samverkan mellan kommunerna, organisationer, föreningar, privatpersoner och företag vill projektet fortsätta de olika processer som sattes igång under det tidigare projektet med samma namn. Det här projektet avser bland annat att intensifiera arbetet i olika tematiska arbetsgrupper och bygga vidare på och öka den samverkan mellan olika aktörer som byggts upp tillsammans. Läs om de två tidigare projekten här. Följ projektet via hemsidan och på Facebook.

Ett stormöte kommer att hållas den 3 mars och då hoppas vi att så många som möjligt kommer för att tillsammans arbeta vidare med platsens utveckling. Inbjudan kommer snart att skickas ut här samt finnas på hemsidan och på Facebook.

Välkomna med frågor om projektet och idéer kring platsens utveckling eller om du eller din förening/verksamhet vill vara delaktig i projektet: samverkan@bottnafjorden.se

//Jeanette Karlsson och Britt Johansson för Samverkan Bottnafjorden

Bidragsgivare:

Projektägare: Bottnafjordens inköpsförening


Detta är ett extrautskick som sker under en övergångsperiod. Inom kort blir det istället ett utskick i veckan av ‘Bottna, för övrigt…’. Detta sker på torsdag förmiddag så om ni vill ha med något så skicka in det senast på onsdag kväll.
/ Marcus <murkas@gmail.com>