Office + Torsdagssoppa + kvällsarr. / Konstutställning / Café Olivia 2-3 mars / Konsert 21 mars

Torsdag 28 feb. ***

* The Office håller öppet idag mellan kl 10-14 på Vaff+e Olivia. Tyst arbetsplats fram till kl 13. Kaffe finns. Lägg 30 kr via swish.

* Denna vecka står Magdalena Herrnsdorf för torsdagssoppa också på Café Olivia. Det blir kryddig rotfruktssoppa med bröd och dessert.
Mellan 17:15 – 18:45

* Kl 18.30 blir det sedan musik och berättelser från Afrika:
• Paula Oksanen berättar och visar bilder fån sin resa och sitt arbete i Angola.
• Kiarash Dastourband framför sånger från Tanzania med sång, trummor och gitarr.
Arrangör: Kulturföreningen ooliven


Ny konstutställning på Sotenäs vårdcentral

Monica Willner Behrman

…är utbildad på slöjdföreningen, nuvarande HDK och på Konsthögskolan VALAND i Göteborg under åtta år på sextiotalet. Hon flyttade sedan till Norra Bohuslän där hon sedan dess levt och verkat på sin lilla gård Binghult och i vars omgivningar de flesta av målningarna i denna utställning har kommit till.
Monica arbetar även mycket med skulptur i trä och sten.
Monica Willner Behrman visar på Sotenäs Vårdcentral landskapsmålningar och bilder ur sin inre värld.
Utställningen pågår till och med den 15:e maj.


Fredscafé på Olivia 2-3 mars


Linnéa Talp på Rörane studio 21 mars

Linnéa Talp är kompositör och musiker (sångare/organist), baserad i Stockholm. Våren 2022 släpptes hennes skiva Arch of Motion, musik skriven för kyrkorgel, med subtila inslag av instrument som basklarinett, röst och tvärflöjt. På skivan medverkar bl.a. Mariam Wallentin (röst) och Christer Bothén (basklarinett). Processen har till stor del handlat om att försöka skapa en utvidgad musikalisk rörelse med utgångspunkt i andning och närvaro. Under de senaste åren har hon framträtt i sammanhang som Norberg festival, Lumen Project (Sthlm), Organ Sound Art Festival (Köpenhamn) och Café OTO (London), i urval.

På Rörane Studio kommer Linnéa att framföra nyskriven musik, och musik från Arch of Motion, omarbetad för tramporgel, cittra och röst.

Förboka på studio@rorane.se